Finaste grabbarna!

Tävling:
2013-04-06 Trons RF
 

Först ut var Hillstars Brocco Lee i LC:2 (Årsdebut 2013). "Knatte" var först anmäld till LB:1 men eftersom han har var varm i ena frambenet i början av veckan, kunde vi inte rida ordentligt. Så vi valde starta LC:2, det ska vara lätt och roligt att tävla!
 
LC:2 - 60.00%

Knatte är ju en klass för sig! Shit vad han är fin! Han var verkligen superfin att rida inne på banan tills...sadeltvånget kom. Det var i första galoppvolten det började guppa lite, sedan fotsatte det på diagonalen. Slutade med stillastående bock-bock. När vi väll kom fram ur det så hamnade vi utanför banan? Hur gick detta till tänkte jag. Men lika snabbt in som ut och vi fortsatte programmet som om inget hade hänt (i vanliga fall hade vi nog blivit uteslutna). Trots "missarna" så kändes det sååå skönt att Knatte för en gång skull släppte det vrånga direkt! Jag säger bara: O´boy vad Knatte kommer bli mäktig!!! En riktigt rolig ponny att rida!
 
 
 
 

Nästa på tur var Aéreo i LB:1. Reos tredje tävling och hans första utetävling.
 
LB:1 - 56.652%
 

Nä när ni ser procenten blir ni antagligen inte jätteimpade MEN han var jättejätteduktig! Det var helt klart hans bästa program hitills. Han var mjuk och sansad men samtidigt engagerad och aktiv. Han lyssnade fint och trängde inte så som han gjort de andra tävlingarna. Men vad var då problemet tänker ni?! Jo problemet, eller problemet och problemet det bara är så som det är. Saken var det att det var en sånn dära domare som är fixerad vid formen. Nacken som högsta punkt och nosen i lodplan! Och visst så ska det vara med LB och unghästar? Det är kanske inte det viktigaste att nosen är exakt i lodplan då...
Men inga sura miner här inte! Jag är jättenöjd med Reo! Han är väldigt ridbar och utvecklas hela tiden!
 
 
 
 
Sist ut för att checka banan var EG Carnot i LA:1.
 
LA:1 - 68,816% = Tredje plats!!!
 

Finaste Curre säger jag bara! Han var superfin på framridning och jättefin på banan! Jag kände att han var lite spänd inne på banan och hade gärnat velat att han kom lite mer genom ryggen, framförallt i galoppen, för att höja 7:orna till 8:or! Men vi gjorde ett väldigt jämt och stabilt program. Och det belönades med en fin tredje plats mot superduper ponnyer i klassen!!!
 
 
 
 
Det är de finaste grabbarna! ♥


Kommentarer
Sandra AW

Grattis :)

Svar: Tack så mycket! :D
Karolin

2013-04-06 @ 22:32:32
URL: http://motosidressyr.webrider.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Karro - the no 1 bereiter!

Följ min hästiga vardag på väg mot toppen!

RSS 2.0