Sveriges finaste grabbar!

2013-05-04 Lördag Idag var det som tidigare nämt tävling med Knatte och Curre igen. Vi besökte Ringsjöortens RF. Solens strålar sken på oss med värme och det märks att det börjar bli varmare nu för idag var det ganska svettigt att rida! Men så hiiiimla kul! Både Knatte och Curre var sååååååå himla, himla fina! Jäklar vad de är grymma! 
 
KNATTE startade sin andra LB:1. Han var minsta lika fin som i onsdags när vi tävlade men den här domaren idag dömde hårdare. Lite för hårt för att det '"bara" var en LB.... Så procent blev inte så bra. Men det förändrar ju inte känslan, och känslan var det jadå inte något som helt fel på!!!! 
 
CURRE startade sin andra LA:P1. Och lika som Knatte så var även Curre minst lika fin som i onsdags! Framridningen var super. Alltså verkligen super. Galopperade bra. Gjorde enkla bytena bra. Slutorna bra. Öppnorna bra. Travlängningarna bra. Volterna bra. Travade bra. Fin för skänkeln. Fin i handen. Bra i formen. Bara najs att rida! Och allt fungerade bra i programmet, speciellt galopp-programmet där vi fick två 8:or! Tyvärr fick även Curre hårdare bedömning idag än i onsdag så det blev ingen placering. 
 
Knatte:
 

Framridning
 
 
 
Curre:
 
Framridning
 
 
 
Mellangaloppen belönades med 8!

Knatte & Curre -Sveriges absolut FINASTE grabbar!!! ♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Karro - the no 1 bereiter!

Följ min hästiga vardag på väg mot toppen!

RSS 2.0