Uppladdning...!

Precis som rubriken säger är det viktig uppladdning inför imorgon för det är nämligen KVALITETSBEDÖMNING!!! I år är det 2 ponnyer som Högås Stuteri www.hogasstuteri.se skall visa, Högås Bittersweet Melody - C-ponny 4år Sto och Hillstar Brocco Lee - D-ponny 4år Valack.
 
Det kommer gå till sä här:
1. Ponnyerna blir bedömda extriört
2. Ponnyerna visas och blir bedömda uppsuttna gångarter
3. Ponnyerna blir bedömda i löshoppning
 

"Knatte" Hillstar Brocco Lee
 
Jag ska visa "Grynet" Högås Bittersweet Melody extriört och Tessan (www.hogasstuteri.se) ska visa henne uppsuttet. "Knatte" visar jag både extriört och riden.
 

"Knatte" på en tidigare tävling i år, Kval till Ungponny SM 4år
 
Tyvärr har jag ingen bild på "Grynet" men förhoppningsvis kommer vi fota imorgon (det brukar vi hinna med) så får ni se hur båda två ser ut imorgon!
 
Hur det går..? Det får ni läsa imorgon! ;)

Halluuu!

Mitt första inlägg! Min första blogg! Härligt, nu är jag igång att blogg som alla andra. Här i min blogg kan ni följa mig genom min vardag som innehåller skola, vänner, träning, fotografering, ridning, rindning och ridning och kanske något mer.
 
Eftersom jag är en väldigt aktiv tjej som satsar för att nå toppen, kommer jag kanske inte blogga jättemycket men jag ska verkligen försöka göra det så fort jag hinner med.
 
Eftersom jag tycker det är roligtast att läsa bloggar med mycket bilder kommer jag lägga upp många bilder här, där är självklart coyright på alla!
 
Haj. ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Karro - the no 1 bereiter!

Följ min hästiga vardag på väg mot toppen!

RSS 2.0