2012-11-27

Tisdag,
 
7.00 Vakna
äta frukost & släppa ut hästarna
ca. 8.00 Högås
Skritta ut en runda på Curre + jogg på ridbanan
(Ett försök som misslyckades eftersom jag tappat bort minneskortet till kameran) fota Essie. Men det blev film istället. -> http://www.youtube.com/watch?v=BA1khYkp8c8&feature=youtube_gdata
10.00 Hem
Duscha & fixa mig iordning
10.30 Åka till bussen
11.30 Lund
Äta lunch
12.25 Skolan börjar
17.00 Skolan slut
17.58 Hemma (&inne)
Laga mat - Äta
19.10 Fixa stallet och ta in hästarna
20.05 Läxa (/facebook hehe)
21.00 Sova ?
 
Bild: Imorse på skrittturen runt fältet <3
 
Och så här en halvpissig tisdag bjuder jag på några charmiga bilder på Curre:
 
Jag vet de är små men de är tagna med min mobil

M å n d a g .

Suck, jag är dålig på att blogg, jag vet. Men Nu blir det ett blogginlägg och förhoppningsvis imorgon med,
 
Helgen har varit bra. Firade mamma i lördags och igår åt jag middag och såg en film hos en kompis. Annars har jag mest varit hos hästarna. De flesta har gått bra :)
 
Idag gick jag upp hyfsat tidigt och sjöng för mamma eftersom hon fyller år idag. Sen cyklade jag till hästarna. T och jag red ut på Speedy och Foxy. Väldigt snela hestar. Sen trimmade jag Curre. Det var ett tag sedan vi trimmade dressyr, vi har hoppat lite mer nu under en period. Men nu är vi på rätt bana igen. Haha, alla som känner Curre vet hur feg han är och att han aldrig kommer kunna bli hopp-ponny trots sin superfina teknik och balans. Jag skojar inte när jag säger att det är riktigt najs att rida emot hinder på honom! Men idag var det ju trimtrim och han var underbar! Superduper fin!!! Suprise(?) haha he always is ;)
 
Curre på programridning i Frosta
 

Pluggvecka!

Blä blä! Den här veckan har jag så konstigt mycket i skolan. Det är plugga nästa varje dag. Plus att min mamma fyller år så vi ska fira henne med några vänner på lördag = Jag MÅSTE städa mitt rum!!! Okej inte så farligt tänker vissa, men nä det ska jag säga er att så lätt går det inte för mig! Och det underlättar inte för att jag delar rum med en jättehårig hund... Ganska ofrächt. Och min mamma och pappa känner mig och förstår att det kräver viss övertalning. Så de tar till det värsta av de värsta knepen, nämligen: Om inte du städar rummet blir det ingen ridning heller! Och inte förren då börjar jag att städa.
 
Här är ett lite läxschema för veckan:
Måndag: Muntlig redovisning av praktik och powerpoint (vi blir bedömda efter hur väl vi gjort powerpointen)
Tisdag: TEMADAG på skolan. Man arbetar med ett ämne (Likabehandling) hela dagen.
Onsdag: Debatterande/analyserande artikel -Samhällskunskap (SAM)
Torsdag: Debatt i klassen om vår artikel -Samhällskunskap
Fredag: Idrott & Hälsa PROV, Matte+Service PROV, Bokreferat inlämnat -Svenska och redovisning av sak -Engelska
 
Här är ett litet att-göra-schema för veckan (efter skolan):
Måndag: Rida (Uffe&Speedy), Plugga SAM
Tisdag: Plugga SAM, städa, plugga SAM, städa, laga mat, plugga och förmodligen städa
Onsdag Rida + hoppträning med Speedy, plugga SAM, förbereda ENG
Torsdag: Rida, Plugga Matte+Service, Plugga Idrott&Hälsa, färdigställa SVE
Fredag: RIDA, RIDA & RIDA!
 
En hel del att göra, men det är bara att hugga i. ;)
 
 
Så som ni har läst, i schemat ovanför, har jag inte varit hos hästarna idag. Och jag saknar mina favvisar!
 
Zally, min pälsiga lilla hund <3

Curre, Curre och Curre

Igår var vi på Högås (www.stuteri.blogspot.com) iväg på dommarutbildning. Eller ja vi deltog inte i utbildningen men vi visade en ponny, Curre, för de utbildade. Curre gjorde det han är bra på nämligen att göra SUCCÉ! Alla dommarna gillade honom väldigt mycket. Man fick inte veta allas poäng men vad det lät på "läraren" där så hade alla satt till stor del 9 på alla gångarterna, någon 8 på galoppen men han är ju lite blyg. De tyckte även mycket om hans modell och gav 8/9 i början. Men och så är Curren den finaste! :)
Hahaahahh, den gulligaste mulen jag har sett! 
 
I love you, EG Carnot! <3

Bröllop 10-11-2012

Ja det har tagit sin tid men nu är det dags att blogga om det underbart vackra bröllopet! Kvällen var super rakt igenom och bjöd på många skratt!
 
Några bilder från bröllopet:

Dagen före den stora Dagen!

Snart, snart är det bröllop!!! Åh vad jag har längtat! Kusin, syster och jag ska fixa oss innan tillsammans imorgon och det kommer att tas bilder!!! Jag har blivit tillfrågad om jag kan fota under vigseln också så favvo bilderna kommer på söndag! Kanske att det kommer redan en bild imorgon, vi får se vi får se! :)

S.T.U.D.I.E.D.A.G.!

 
Har varit dålig på att blogga den senaste  veckan. Ärligt talat har jag inte orkat. Skolan har börjat igen efter 3 veckor med prao och lov. Härligt att se alla kompisar igen men ååååhhh! Allt är så jobbigt, man måste upp tidigt på morgonen och det hinner precis ljusna innan man åker och sen är man i skolan, koncentrerar sig som fan för att lära sig så mycket som möjligt så man slipper plugga lika mycket! Och sen lunchar man, åker bussen hem. Åker och rider, kommer hem när det är mörkt o fixar allt här hemma (oftas jag som gör det men mamma gör det ibland) och sen in, duscha, äta, umgås med mina hundar och min familj och sen bara SOVA! Man  blir helt slut! Och då har jag inte ens haft några läxor denna veckan... Men en sak vi fick veta i tisadgs var resultatet på Serviceprovet (på 5 kap.) och jag fick A och alla rätt! GLAD!
 
Nu är det S T U D I E D A G och det är naaaajs!
* Våfflor till frukost
* Städa
Till stallet och rida
* Ikväll unghästclink i Eslöv med Speedy
 
Härlig dag! :)
65 dagar till Julafton!
 
Igår var det hoppning med Speedy för Olof. Det gick super! Speedy var jättefin och han blir bara bättre och bättre!
Joggade Curre innan hoppträningen och Currisen var väldigt fin och mysig!
I Love That Horse, dude! <3

Sammanfattning och Klart!

Jag har inte bloggat på någon dag nu så tänkte bara fatta mig kort om vad jag gjort igår och idag och hur hoppträningen gick i onsdags.
 
Hoppträning: Speedy var super duktig och fick som vanligt mycket bra hjälp och stöd från både Olof och Tessan. Bästa bästa! Joggade Speedy igår och han känns fin och vi taggar inför sööööndag KM!!!
 
Igår: Igår var full rulle kan man lätt säga! Traäffa min härliga vän på förmiddagen redan vid 9. Hem hjälpa mamma med maten och sen iväg och rida Speedy, Reo och Curre hem tvättitvätti sig och sedan FEST (/födelsdagskalas)! Väääldigt trevlig!
 
Idag: Hjälpa pappa. Rida Reo, Curre och Vanilla. Äta lunch. Åka till Eslöv och utföra olika ärenden, bland annat handla skor till bröllopet nästan lördag!!! :D Nu har jag allt jag behöver inför det.
 
 
Mina skor
 
Ni får vänta att se klänningen tills på lördag! LÄNGTAR!

Karro - the no 1 bereiter!

Följ min hästiga vardag på väg mot toppen!

RSS 2.0