väderspäning?

Och där stod jag, mitt under en muntlig redovisning i skolan. Framför hela klassen och min lärare och pratade om massageljuset från praktikplatsen.
 
-Det lindrar dessutom feberinflamation och väderspäningar. säger jag sådär självsäker som man ska vara när man redovisar. 
 
-Vad är väderspäningar? är där en i klassen som frågar.
 
Helvete, jag vet ju inte riktigt vad det är. Ska inte alla veta vad väderspäningar är?! Varför måste jag svara på det?! Jaja jag får väll hitta på något som jag tror det är.
 
-Jag tror det är en sån där, ni vet, deprition som man kan gå in i på hösten när det är så mörk och trist. 
 
-Ja och huvudvärk efter åska?
 
-Ja exakt! svarar jag
 
Puh skönt då hade jag rätt i alla fall.
 
-Nä. säger läraren
 
-Det är faktiskt när man måste fisa.
 
Var av på jag svarar medan hela klassen skrattar (inkl jag själv): Jahaa... Men då har jag lärt något nytt. 
 

#AWKWARD
 

Gårdagens shopping

~Morsdag. ~Nova. ~Shoppning. ~Fika.
 

armlös jeans-skjorta från Only, 279 kr
 
armlös skjorta från Only, 379 kr
 
mycket nöjd med mina två köp
jag hade på mig den blåa idag i skolan,
den vita sparar jag tills på fredag då min syster tar studenten!!!

#hellomylovelypillonicetomeetyoubutihavetogo

Kom hem från stallet 21.40 och sen har jag ätit och gjort lite läxa. Nu är det änligen dags för sängen. Men det blir ingen långdragare imorgon, utan det är tävling med IM Claudius och EG Carnot som står på schemat. Väckarklockan står på 04.30 (!). Och jag grips av svag ångest när jag känner efter hur trött jag egentligen är. 
 
Ibland undrar man om det verkligen är värt allt slit. All tid. All ork. Jag menar tänk om man aldrig når sitt mål. Fruktansvärt onödigt med allt man kämpat för. Men satsar man inte får man aldrig veta, antar jag. Men jag måste erkänna, ibland är det tungt att försöka kämpa för sin dröm. Då får man inte glömma att det är min dröm jag älskar och min dröm som får mig att orka kämpa vidare. 
 
God natt!

Systrarnas bal

Hela gänget
 
Fina "syster-Manda"
Ni är ett bevis på att äkta vänskap finns!
 
my god så fina!
All tree children
"Syster-Manda" och jag
So sweet

Watch out for Gangsters
roligt eller? :-)
 
Så söta "syster-Ann"
Deras ride
 
-Jag vill också gå på bal!

Träning för Susanne Gielen

Idag var andra gången jag tränade för Susanne Gielen med Curre. Det gick mycket bättre än förra vecka och då gick det bra!! Verkligen kul att så stort steg framåt bara från första och andra träningen.
 
Curre var så fin så fin! Tänjde lite i öppna och skänkelvikningarna riktig bra fast än det är svårt för honom. Han travade fint och är på god väg till en väldigt swungfull trav med kraft i. Men det bästa var galoppen! Shit vad fin han var. Och som han galopperade. på bakbenen med bärighet, ärligt! 
 
Nästa träning: 2 juni, söndag nästa vecka
 
Nästa tävling: 25 maj, lördag
 
 
 
 
Bilder från tävlingen i lördags (Sösdala La:1 och La:P1):
 
 
 
Typiska "Curre-blicken". Så gullig
 
 

Come and Get It

 
 
 
bästa.

god morgon!

mmmmmmmmm finns det någon bättre frukost 6 på morgonen än pizza?!? -NÄ!
 
 

bilder


 
 
 
min yber snygga kusin!
 
 
 
 
Me and zally <3
 

Spinky


I´m going daaaawn...
I´m comin´ for yah!
Going daaawn again.
 
SÅ JÄVLA SÖT! ♥
 

.

8 maj.
Älskar dig något enormt. ♥
 
Till världens finaste BROR!

22 grader, sol!

firas med våfflor med hallonsylt och socker! ♥

Smarriga, hembakade havreflarn till superpris!

 
Det bakas för fullt!

Sveriges finaste grabbar!

2013-05-04 Lördag Idag var det som tidigare nämt tävling med Knatte och Curre igen. Vi besökte Ringsjöortens RF. Solens strålar sken på oss med värme och det märks att det börjar bli varmare nu för idag var det ganska svettigt att rida! Men så hiiiimla kul! Både Knatte och Curre var sååååååå himla, himla fina! Jäklar vad de är grymma! 
 
KNATTE startade sin andra LB:1. Han var minsta lika fin som i onsdags när vi tävlade men den här domaren idag dömde hårdare. Lite för hårt för att det '"bara" var en LB.... Så procent blev inte så bra. Men det förändrar ju inte känslan, och känslan var det jadå inte något som helt fel på!!!! 
 
CURRE startade sin andra LA:P1. Och lika som Knatte så var även Curre minst lika fin som i onsdags! Framridningen var super. Alltså verkligen super. Galopperade bra. Gjorde enkla bytena bra. Slutorna bra. Öppnorna bra. Travlängningarna bra. Volterna bra. Travade bra. Fin för skänkeln. Fin i handen. Bra i formen. Bara najs att rida! Och allt fungerade bra i programmet, speciellt galopp-programmet där vi fick två 8:or! Tyvärr fick även Curre hårdare bedömning idag än i onsdag så det blev ingen placering. 
 
Knatte:
 

Framridning
 
 
 
Curre:
 
Framridning
 
 
 
Mellangaloppen belönades med 8!

Knatte & Curre -Sveriges absolut FINASTE grabbar!!! ♥
 

Debut, debut och 2:a, 3:a

Resultat: 
 
Knatte

LB:1 - 2:a - 69,655%
Det var Knattes debut i LB:1 och gjorde det lysande. Han var superduperfin! Följsam, uppmärksam och engergisk. Tyvärr fick vi några missar men däremellan vilken känsla! Han är mäktig alltså! Programmet innehöll tre stycken 4:or och åtta stycken 8:or och resten 7:or!!!
 
Framridning i sooolen
 
Galopp i uppförsbacke? -Lite i alla fall! ;-)
 
 
 
 
Curre:
 

LA:P1 - 3:a - 65,789% (=ett kval till nationell!!!)
Haha, om jag ska erkänna så var jag lite nervös inför denna starten. Inte för att jag inte trodde det skulle gå bra men jag har aldrig startat LA:P1 (!) och inte Curre heller! Så man kan säga att det var dubbel debut ;-) Men det var såååå kul! Det händer saker hela tiden i programmet och visst är det mycket att hålla reda på (och ja jag red fel idag, hehe) men det är roligt. 
Curre  var jättefin på framridningen! Allstå jättejättefin! Och även på¨banan. Inte lika fin men han var ändå med och framåt. Haha faktum är att Curris laddade som tusan redan här hemma och var helt uppspelt för att åka på tävling igen. Haha han är så gullig :-)
 
 
 
 

Nästa tävling: 4 maj 2013

On my way...

..till hästarna för att tävla!
 
2013-05-01 OnsdagIdag är det Curre och Knatte som ska lastas in och sällskapa i transporten. Vi ska åka till Dagstorpsortens RF och det kommer bli en lång tävlingsdag.
 
Knatte är första ut och ska gå en LB:1. Han har starttid 10.38. Det blir spännande! Knatte är väldigt. väldigt fiin så det kan gå super men samtidigt är han fortfarande ung och oerfaren i dessa sammanhagen. Vi får se hur det känns och hur resultatet blir!
 
Curre har starttid 14.10 och ska gå en LA:P1. Det är debut i programmet så vi får se hur det går. Det har känts jättebra på träningarna, även det som han tycker är väldigt svårt, men som han egentligen inte har svårt för, har börjat sätta sig! Sen får vi se hur det går på tävling men det är två moment i programmet, så även om vi inte skulle sätta just det så kan vi plocka bra på allt annat! Dessutom var det några veckor sedan vi tävlade nu och Curris behöver se staketen mycket och ofta. Även det här blir spännande! :-)
 
 

Karro - the no 1 bereiter!

Följ min hästiga vardag på väg mot toppen!

RSS 2.0